contactLOG INLanguage:jezyk-polskijezyk-angielski
menumoj-koszyk

LOG IN

X

New accountI forgot my password
OUR BARGAINS
TEL. 42 239 41 77
Opinions about store
The Fripers.pl e-store has been on the market for many years. We want your shopping in "Fripers" were allways successful and easy. Therefore your opinion is very important to us. Rate our shop in the following categories: product, delivery, service, website and leave a comment. Your feedback will help us improve our standards and will be a valuable source of information for other users. If you want to give us information about error that occurred or comments about your purchases and you think you need our urgent attention, please use the contact form and submit comments. We will answer as soon as possible (max 24 hours). Only registered users can add opinions!
Add your opinion >
Submit your comments >
Ocena ogólna sklepu:
WWW:
4.91
Delivery:
4.75
Product:
4.71
Service:
4.69
4.77/5
All opinions:
117 (100%)
Positive opinions:
110 (94.02%)
Neutral opinions:
3 (2.56%)
Negative opinions:
4 (3.42%)
Ocena klienta:
strona: 12345z 5
WWW:
Delivery:
Product:
Service:
Autor: Illutorium Date:
06/12/2017
W miarę szybka obsługa - I co najważniejsze jako (zapewne) jedyny Sklep który posiada obsługę Przelewu poprzez "PayPal" - Tylko że drobny problem jest z wpisaniem od Mobilnych urządzeń na opinie (a nie przez obsługę do kupowania - bo to jest w miarę dobre) tejże Sklepu (Trzeba przeskakiwać na "Wersje przeznaczone dla Urządzeń Stacjonalnych") no ale jest jakoś do rozwiążania... A "Eneloop'y" Jak każdy mógłby to znać. 5/5
WWW:
Delivery:
Product:
Service:
Autor: Mirek W. Date:
30/11/2017
Zamówiłem i ...następnego dnia towar był u mnie w domu. Wszystko zgodnie z zamówieniem i należycie zapakowany. Polecam sklep. Na pewno skorzystam z zakupu innych akcesoriów w tym sklepie :)
WWW:
Delivery:
Product:
Service:
Autor: pawełszych Date:
21/11/2017
dostawa towaru bardzo szybka wszystko zgodnie z zamówieniem polecam ten sklep
WWW:
Delivery:
Product:
Service:
Autor: Tadeusz Date:
22/08/2017
Zamówienie zgodne z opisem zrealizowane błyskawicznie. Dziękuję !
WWW:
Delivery:
Product:
Service:
Autor: Barbara Date:
22/05/2017
solidna obsługa, zamówienie zrealizowane bardzo szybko
WWW:
Delivery:
Product:
Service:
Autor: Mikołaj Panosfera Date:
10/05/2017
Witam. Wczoraj rano zamówiłem sprzęt,dziś rano go otrzymałem. Towar zgodny z zamówieniem,błyskawiczna jak widać dostawa,kulturalny i fachowy kontakt. Wszystko "jak przed wojną" :)czyli jak należy.
WWW:
Delivery:
Product:
Service:
Autor: Krzysztof K. Date:
22/02/2017
Super szybka realizacja zamówień.Po 23 godzinach 38 minutach od otwarcia sklepu sprzęt miałem już w domu.Bardzo dobry kontakt z obsługą.Sklep godny polecenia.
WWW:
Delivery:
Product:
Service:
Autor: Wojciech Łeza Date:
06/02/2017
Dostawa ekspresowa. Pomoc w doborze sprzętu (tym razem filtr polaryzacyjny) jak zwykle w punkt. Polecam!
WWW:
Delivery:
Product:
Service:
Autor: Monika Date:
05/02/2017
Zamówiłam towar, przelałam pieniądze od razu, wysyłka miała być 24h a towaru ciągle nie ma, ze śledzenia przesyłki wiem, że kurier podobno był,ale mnie nie zastał pomimo podania swojego numeru zero kontaktu z kurierem jak i ze sklepem, pomimo, że pisałam email z zapytaniem co się dzieje z moim zamówieniem. Liczyłam na jakikolwiek profesjonalizm ...
Answer: Fripers.plFaktycznie z powodu awarii sklepu (na stronie oraz w sklepie stacjonarnym była informacja o awarii) wysyłka przesunęła się o 1 dzień roboczy (wyjątkowo nie mogliśmy technicznie zrealizować żadnego zamówienia). Reszta opinii dotyczy nie czasu realizacji zamówienia przez sklep lecz problemów z dostarczeniem towaru przez kuriera. Mimo regularnych starań o zapewnienie możliwie najlepszej jakości usługi dostarczenia przez firmy kurierskie, z którymi współpracujemy (jest to także w naszym interesie!) nie mamy wpływu na ich pracę (zwłaszcza poszczególnych kurierów). Zazwyczaj leży w interesie kuriera aby skontaktować się z adresatem i dostarczyć przesyłkę - jeżeli tak nie jest najlepiej kontaktować się bezpośrednio z firmą kurierską (najlepiej z najbliższym oddziałem). W miarę możliwości pomagamy wyjaśniać takie sytuacje. Pani jednak nie próbowała wyjaśniać sprawy przez 4 dni od nieudanego dostarczenia.// Faktycznie otrzymaliśmy od Pani e-mail - w piątek wieczorem. Zgadza się - do niedzieli (kiedy pisała Pani powyższy komentarz) nie odpowiedzieliśmy (zrobiliśmy to w Poniedziałek rano). Co do zasady odpowiadamy w dni robocze w godzinach pracy. W sprawach pilnych prosimy o kontakt telefoniczny (odbieramy jednak również w godzinach pracy!).
WWW:
Delivery:
Product:
Service:
Autor: Wiesław.K. Date:
31/01/2017
Wspaniałe wsparcie dla klienta , nie raz korzystałem z oferty sklepu miałem też przyjemność robić zaopatrzenie osobiście rewelacyjna obsługa z jaką się spodkałem w pełni pomocna. Zapewne przyjdzie mi jeszcze być klientem tego bogatego w sprzęt sklepu.
WWW:
Delivery:
Product:
Service:
Autor: Ryszard Date:
31/01/2017
Zamówiłem towar, zapłaciłem przez PayPal... i pomimo, że miał być wysłany w ciągu 24h towaru ciągle nie ma! Mało tego... wysłałem meila z zapytaniem co się dzieje i brak jakiegokolwiek odzewu! Całość wygląda jak zwyczajne oszustwo - a już zdecydowanie nie jakkolwiek profesjonalnie!!!
Answer: Fripers.plPanie Ryszardzie, Dziękujemy za opinię. Towar został już do Pana wysłany i mamy nadzieję, ze będzie spełniał Pana oczekiwania. Jeśli chodzi o czas wysyłki - towar (jeśli taka jest informacja w karcie produktu) wysyłamy w ciągu 24 godzin od momentu potwierdzenia wpłaty (dni robocze). Jeśli kurier nie zawiedzie paczka jest u klienta już następnego dnia. Zdarzają się jednak sytuacje kiedy czas wysyłki się wydłuża (z przyczyn w różnym stopniu od nas zależnych). W tym przypadku problemy techniczne uniemożliwiające nam realizację jakichkolwiek transakcji (po kilku latach solidnej pracy całkowicie padł serwer zmuszając nas do szybkiej reanimacji całego systemu) splotły się z kulminacją sezonu "chorobowego" - w okrojonym składzie nie zdołaliśmy odpowiadać na bieżąco na wszystkie wiadomości. Pozostaje nam przeprosić Pana za tę sytuację i liczyć, że nie będzie miał nas Pan za oszustów :) Pewniejszym sposobem na szybki kontakt jest łączyć się z nami telefonicznie. (Tak, w gorącym okresie zdarza się, że nie odbieramy po pierwszych dwóch dzwonkach!). Zapraszamy mimo wszystko ponownie!
WWW:
Delivery:
Product:
Service:
Autor: Izabela Date:
05/10/2016
Zdecydowanie polecam Fripers.pl . Bardzo profesjonalne podejście, ekspresowa przesyłka a przede wszystkim uczciwość. Mimo niekompletnego zamówienia sklep natychmiast dosłał brakujący element. Bardzo miła obsługa, produkt wysokiej jakości oczywiście zgodny z opisem. Bardzo serdecznie polecam blendę ze statywem oraz zakupy w Fripers.pl
WWW:
Delivery:
Product:
Service:
Autor: Cezary Date:
22/06/2016
Bardzo dziekuję za natychmiastowe przesłanie filtra ND 1000
WWW:
Delivery:
Product:
Service:
Autor: Magdalena Date:
03/05/2016
Wielokrotnie robiłam zakupy na Fripers.pl i zawsze przesyłka była szybka, nigdy nie martwiłam się czy produkt będzie zgodny z opisem bo zawsze wszystko było super. Nie zamieniłabym ich na żaden inny sklep !
WWW:
Delivery:
Product:
Service:
Autor: Ania z Wrocławia Date:
17/04/2016
Sklep godny polecenia. Bardzo dobry kontakt i szybka dostawa. Mimo małych problemów ze strony firmy kurierskiej (uszkodzony towar), obsługa sklepu rozwiązała problem bardzo życzliwie i w ekspresowym tempie. Pełen profesjonalizm, o który bardzo ciężko w dzisiejszych czasach....... Jestem bardzo zadowolona i szczerze polecam. Ania z Wrocławia
WWW:
Delivery:
Product:
Service:
Autor: sławek Date:
17/02/2016
Dziękuję za pomoc w wyborze towaru z Państwa sklepu. Dostawa do domu szybko i sprawnie. Sklep warty polecenia.
WWW:
Delivery:
Product:
Service:
Autor: Malgorzata Bieniek Date:
11/07/2015
Szczerze polecam. Jakość i obsługa pierwsza klasa. Jestem bardzo zadowolona.
WWW:
Delivery:
Product:
Service:
Autor: Ewa Ławicka Date:
27/02/2015
A ja w temacie mniej nagłaśnianym czyli REKLAMACJI. Cóż... człowiek się uczy całe życie i po drodze doświadcza wielu rozczarowań ale i te uczą. O Was mogę powiedzieć, że jesteście wzorem do naśladowania. Jeszcze nigdy nie miałam tej przyjemności żeby się "nie pyszczyć" realizując reklamację. Takie podejście do sprawy przywraca wiarę w człowieka. Powiedzmy sobie szczerze - NIKT NIE LUBI REKLAMACJI a tu takie cudowne doświadczenie. Zalety: mega szybko, bez zbędnych pytań, solidnie. Mankamenty: cóż, niestety (dla tych co liczyli na takie) BRAK. WIELKI SZACUN. Bard
WWW:
Delivery:
Product:
Service:
Autor: Ivo Afonso Date:
31/12/2014
Bom vendedor, rápido na entrega e muito bom surport. Good seller and fast shipping. recomended.
WWW:
Delivery:
Product:
Service:
Autor: Monika Buńkowska Date:
05/12/2014
Jednak Was nie lubię. Jednak Was kocham ;-) Najlepszy sklep jaki znam. Wczoraj wybrałam tło a dzisiaj już leży w studiu :-) Dziękuję za pełen profesjonalizm i fantastyczną obsługę.
WWW:
Delivery:
Product:
Service:
Autor: maximoos Date:
05/12/2014
Natychmiastowa wysyłka towaru. Profesjonalny zarówno sklep jak i jego obsługa. Możliwość fachowej konsultacji przed kupnem. Zdecydowanie POLECAM !
WWW:
Delivery:
Product:
Service:
Autor: Małgorzata Szkop Date:
21/11/2014
Błyskawiczna dostawa paczki - w ciągu 2 dni od zakupu. Polecam
Wszystkich recenzji: 117
strona: 12345z 5
SOCIAL MEDIA:facebook-iconinstagram-icon
CONTACT:
kontakt-telefonicznyCall us:42 239 41 77
SHOP ADRESS: Łódź, Pomorska 41
PN-PT: 9-18 / SB: 10-14
ND: nieczynne
SEE ON MAP >>
kontakt-mailowyemail:sklep@fripers.pl
CONTACT DATA:Freepers Spółka Cywilna
90-203 Łódź, ul. Pomorska 41
NIP: 7251953528
PAYMENTS:platnosc-visaplatnosc-mastercardplatnosc-paypalplatnosc-imoje
SHIPPING:dostawa-fedexdostawa-upsdostawa-pocztapolskadostawa-paczkomatydostawa-inpostdostawa-dpd
COOPERATION:studio-evilbanana-logo